sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Syksyn korkea taivas

Syksy on minusta loistava ulkoiluvuodenaika. Aurinko ei paista enää polttavan kuumasti, vaan lempeästi ja luonto on värikkäimmillään. Juuri omiaan Korkeasaaressa vietettävään päivään. Siihen oli kuitenkin myös toinen syy.
Olen nyt muutaman vuoden harrastanut käsitöitä vaihtelevalla innolla, mutta tänä syksynä harrastuksestani tuli hieman suunnitelmallisempaa ja intensiivisempää. Hain ja pääsin Helsingin työväenopiston käsityön taiteen perusopetuksen aikuisten ryhmään tuleviksi kolmeksi vuodeksi. Eilen oli tutustumispäivä Korkeasaaressa. Lisäksi saimme ympäristöön liittyviä hauskoja piirustustehtäviä. Piti muun muassa piirtää vasemmalla kädellä ja leikata eläimen siluetti yhdellä leikkauksella ja ilman luonnostelua ja korjaamista. Olen nyt todella innoissani näistä opinnoista.
Toinen tämän syksyn uusi asia on ranskan kielikaveri, jonka kanssa olen tavannut nyt kaksi kertaa ja jonka kanssa syvennymme puhumisen lisäksi joihinkin minulle vaikeisiin kielioppiasioihin, kuten subjunktiiviin. Ranska on palautunut mieleen paremmin kuin odotin. Viime kerralla puhuimme lempiaiheestani ranskalaisista leivonnaisista. Luettavien kirjojen listalla on nyt Anthelme Brillat-Savarinin Maun Fysiologia.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti