lauantai 29. heinäkuuta 2023

August Bullet Journal Set Up

Tässä on elokuun näkymä bujooni. Tarkkasilmäiset huomaavat teemana olevan kotimaan matkailun. Kuitenkin mukana on myös tuulahdus Provencesta. Jatkan ehkä tätä teemaa vielä syyskuussa. Vision board pitää vielä tehdä syksylle, mutta sen säästän myöhempään. 

2 kommenttia:

  1. Minua on kovasti kiinnostanut tuo Bullet Journaling, mutta en ole saanut punasesta langasta kiinni vielä. Onko siihen jotakin rakennetta, millaisia sivuja siihen tehdään? Toki rakenne tietenkin on kalenteri, mutta siis noihin kuukauden aikana tehtäviin sivuihin.

    VastaaPoista
  2. Bujoilu on kivaa! Youtube:sta löytyy sadoittain videoita aiheeseen liittyen, toki ovat yleensä englanninkielisiä. Aloitan itse uuden bujon joka tammikuu ja heinäkuu. Yleensä bujoilijat tekevät uuteen bujoon ensiksi osion, jossa suunnittelevat tulevaa vuottaan. Sitten tehdään joka kuukausi kuukausisivut. Jotkut tekevät pohjat valmiiksi koko vuodeksi, mutta minusta on kivempaa tehdä kuukausittain. Kalenterin lisäksi teen yleensä muitakin sivuja, kuten tavoite-sivun, joskus reflection-sivun, jossa arvioin miten kuukausi on kokonaisuudessaan mennyt, esimerkiksi. Sitten teen usein jonkinlaisen bucket list -listan joka vuodenajalle. Seuraavaksi ajattelin ottaa käyttöön vision boardin. Tiedän, että jotkut tekevät bujoonsa erilaisia trackereitä joilla seuraavat esimerkiksi unen määrää tms. Minulla sellaiset eivät ole toimineet, mutta tykkään seurata harrastuksiani jollain tavalla. Olen itse tehnyt erikseen lukubujon ipadille, mutta yhtä hyvin sen voisi varmaan sisällyttää bujoonkin. Laita viestiä, jos tulee mieleen kysymyksiä muistikirjan valinnasta tms. koskien bujoilua. Myös Pinterest on hyvä lähde visualisoinnille. Parasta on, että bujosta voi jokainen tehdä omanlaisensa, ja kivaa onkin että muutaman vuoden harjoittelun jälkeen alkaa löytää oman tyylin harrastaa "journalointia":)

    VastaaPoista