sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Vuosi 2021 lähestyy loppuaan, mitä se toi mukanaan?

Vuosi 2021 on ollut kummallinen, ilahduttava ja työntäyteinen. Tähän aikaan vuodesta onkin hyvä pohtia mitä olen saavuttanut, mitkä asiat ovat edelleen keskeneräisiä ja mihin suuntaan olen tällä hetkellä menossa elämässäni.  

Valmistun keväällä 2022 kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi ja tarkoitus olisi työllistyä valokuvauksen pariin. Dokumentaarisen valokuvauksen lisäksi suunnitelmissa on täydennyskouluttautua valokuvataiteen ja edistyneemmän kuvankäsittelyn kursseilla. Lisäksi aloitin tänä syksynä kalligrafian perusopinnot Suomen Kalligrafiayhdityksen opetussuunnitelman mukaan. Ammatillisesti kouluttautuminen näiden vielä kesken olevien opintojen lisäksi ei tunnu tällä hetkellä ajankohtaiselta, sen sijaan harrastuksena saatan opiskellakin jotain, mutta siitä lisää tuonnempana.

On myös tullut aika uudistaa ja selkeyttää blogiani. Sen lisäksi, että se on rönsyillyt moneen suuntaan aikojen saatossa, lukijat lienevät huomanneet, että uusien blogijuttujen kirjoittamistiheys on hiipunut. Näiden haasteiden edessä olen joutunut miettimään uudestaan, mitä asioita oikein haluan blogissani käsitellä. Myös teknisesti on tulossa uudistuksia. 

Odotan innolla vuotta 2022. Myös ensimmäiset sivut dark academia -aiheisesta bujostani ovat valmiit. Käytin tällä kertaa kirkkaampia värejä kuin minulle ja dark academialle on oikeaoppista ja tyypillistä.







 



  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti