keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuodenvaihteen fiiliksiä

Tässä vaiheessa vuotta 2020 voin luoda tyytyväisenä katseen menneeseen vuoteen 2019. Alkuvuodesta valmistuin kondiittoriksi, loppuvuodesta visualistiksi. Sekaan mahtui mm. yhdet pyöreiden vuosien synttärijuhlat, omani siis, ja visualistiharjoittelu Mujilla. Viimeksi mainittu oli antoisa ja uskoakseni hyödyllinen ajatellen tulevaa, sillä sain olla mukana myös suuren kaupan avaamisessa. Visualistiopinnoissa eniten innostuin Sketch Up -suunnittelusta ja kalligrafiasta. Viimeksi mainitusta aloitan yksityisopinnot nyt vuoden vaihteessa ja aion jatkaa opiskelua niin kauan kuin intoa ja motivaatiota riittää. Tulevaisuudessa siintävät mahdollisesti jopa taiteenalan etäopinnot ulkomaisessa yliopistossa.

Kirjoja tuli luettua vähemmän kuin aiempina vuosina. Sofian maailma on edelleen kesken ja moni muukin kirja. Aion kuitenkin korjata tilanteen nyt keväällä, kun minulla on luultavasti myös enemmän aikaa siihen.

Kässäryhmän saldona on valinnaisen kurssin makrame-työ sekä kolme itse painettua ja suunniteltua  keittiöpyyhettä, sekä vielä keskeneräinen valaiseva konekirjontatyö.

Teatterielämyksistä paras oli ehdottomasti Nurmijärvellä esitetty Rosvot - balladi joutomiehistä, joka teki vaikutuksen musiikillaan, käsikirjoituksellaan, yhteiskuntakritiikillään, näyttelijöillään ja tanssikoregrafioillaan - sanalla sanoen siinä oli kaikki kohdallaan mikä näytelmässä voi olla. Elokuvista on vaikeampi valita suosikkia, mutta yksi hyvän mielen leffa jäi mieleen - Mika Kaurismäen Mestari Cheng.

Alla vielä kuva yhdestä joululahjastani. Sen on tehnyt tätini.


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti